Vi tilbyder nu isolering!

OBS! VED TELEFONISK KONTAKT​

Såfremt vi ikke besvarer dit opkald, bedes du venligst sende
​ en SMS til telefonnummeret 22 25 31 29.

Alsidigt tømrerfirma

Vi vægter kvaliteten højt

Konkurrencedygtige priser

Nybyggeri af mange forskellige typer bygninger

Byg nyt hus sammen med os

Hvis du drømmer om at få bygget et helt nyt hus, der lever op til alle dine drømme og ønsker i forhold til design, indretning og planløsning, så hjælper vi hos Dc Tømrer & Montage ApS dig gerne med at realisere drømmen.

Vi tilbyder forskellige former for nybyggeri for både privatpersoner og erhvervskunder, og vi arbejder blandt andet i Aalborg, Brønderslev, Støvring og Dronninglund. Har du en opgave til os et andet sted i nærheden, kan vi sikkert også hjælpe dig.

Vi bygger i højeste kvalitet

Når du skal have bygget nyt, uanset om det er et nyt hus, en erhvervsbygning eller et lille skur i haven, så er det vigtigt, at arbejdet er udført i en kvalitet, som sikrer, at bygningen kan holde i de næste mange år. 

Når du vælger at lade os varetage dit nybyggeri, så kan du altid forvente at få et resultat i højeste kvalitet, da vi er en utrolig kvalitetsbevidst tømrervirksomhed, der sætter en stor ære i altid at levere et veludført stykke arbejde.

Har du spørgsmål eller
​ønsker du et uforpligtende tilbud?

Hos DC Tømrer & Montage ApS har vi altid tid til at tale med dig. Ønsker du at høre mere om vores ydelser, eller har du yderligere spørgsmål, så tøv endelig ikke med at kontakte os.


Du er mere end velkommen til ringe til os på telefon 22 25 31 29 eller du kan skrive til os ved at sende os en e-mail til chris@dctomrer.dk

Vi glæder os til at høre fra dig.

Skriv til os via vores formular

Vi besvarer henvendelser hurtigst muligt.
​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvad koster nybyggeri?

Hvor meget nybyggeri koster varierer fra opgave til opgave. Vores priser afhænger blandt andet af dine konkrete ønsker til:

  • ​Bygningens størrelse
  • ​Bygningens funktion​
  • ​Valg af materialer
  • ​Særlige løsninger.

Herudover afhænger prisen også af, hvor lang tid vi skal bruge på byggeriet. Vi tilbyder som udgangspunkt en billig pris pr. time på 450 kr. i Aalborg, og herudover kan der være kørselstillæg. Nybyg er dog et større projekt, og derfor beregner vi gerne et uforpligtende tilbud med en samlet pris til dig, når vi kender til din konkrete opgave samt dine specifikke ønsker.​

Kontakt os og hør mere om dine muligheder

Der er mange forskellige muligheder, når der skal bygges nyt. Derfor hjælper vi dig gerne med at finde frem til de helt rigtige løsninger, så du får den bygning, som du går og drømmer om. Du skal bare kontakte os for en indledende dialog.

Vi er et kvalitetsbevidst byggefirma, der kan hjælpe dig med at opføre enhver type bygning.

Kontakt

DC Tømrer & Montage ApS​

CVR: 41154799

Slotsgade 108, 9330 Dronninglund

 

Telefon: 22 25 31 29

E-mail: chris@dctomrer.dk

white-facebook-box-fill

Brug for en dygtig håndværker?

Bestil tømrer nu

22 25 31 29

Copyright © 2022 DC Tømrer & Montage ApS. Alle rettigheder forbeholdes.