Vi tilbyder nu isolering!

OBS! VED TELEFONISK KONTAKT​

Såfremt vi ikke besvarer dit opkald, bedes du venligst sende
​ en SMS til telefonnummeret 22 25 31 29.

Alsidigt tømrerfirma

Vi vægter kvaliteten højt

Konkurrencedygtige priser

Tagrenovering der sikrer dig et tæt tag

Renovering af tag for private og erhverv

Er taget på dit hus eller din øvrige bygning utæt, og har du derfor brug for at få foretaget en tagrenovering? Eller er du i tvivl om, hvorvidt det overhovedet kan betale sig at få foretaget en tagreparation, eller om det bedre kan betale sig at investere i et helt nyt tag? Hos DC Tømrer & Montage ApS hjælper vi dig gerne med dit tagarbejde uanset omfanget af opgaven.

Vores tømrer kan udføre alle former for tømreropgaver, men vi har særlig stor erfaring inden for tagrenovering, som vi udfører for både private husejere og erhvervskunder. Ofte varetager vi tagopgaver for vores kunder i Aalborg, Brønderslev, Dronninglund og Støvring, men har du en opgave til os et andet sted i nærheden, kommer vi også gerne en tur forbi dig.

Kvalitetsbevidst tagarbejde

Uanset hvilken opgave på taget vi skal hjælpe dig med, så kan du altid være sikker på, at du får et veludført resultat i høj kvalitet. Vi er et kvalitetsbevidst tømrerfirma, der går utroligt højt op i altid at levere godt arbejde, der kan holde i de næste mange år. Det gælder i særdeleshed også på taget.

Har du spørgsmål eller
​ønsker du et uforpligtende tilbud?

Hos DC Tømrer & Montage ApS har vi altid tid til at tale med dig. Ønsker du at høre mere om vores ydelser, eller har du yderligere spørgsmål, så tøv endelig ikke med at kontakte os.


Du er mere end velkommen til ringe til os på telefon 22 25 31 29 eller du kan skrive til os ved at sende os en e-mail til chris@dctomrer.dk

Vi glæder os til at høre fra dig.

Skriv til os via vores formular

Vi besvarer henvendelser hurtigst muligt.
​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvad koster et nyt tag?

Det kan være meget forskelligt, hvor meget det koster at få lagt et helt nyt tag på huset. Ofte er en tagudskiftning ikke en billig løsning, men i nogle tilfælde kan det være den rette løsning, hvis det ikke kan betale sig at foretage en tagrenovering. Det kan for eksempel være i de tilfælde, hvor taget alligevel skal skiftes ud inden for ganske kort tid.

Prisen på et nyt tag afhænger blandt andet af, hvilket tagmateriale du vælger, og hvor stort taget er.

Uanset om du skal have udskiftet taget eller renoveret det, tilbyder vi en timepris på kun 450 kr. for tagarbejde i Aalborg. Herudover kan der forekomme kørselstillæg.

Kontakt os og indhent et tilbud på din tagrenovering

Hvis du kunne tænke dig at indhente et skræddersyet tilbud med en samlet pris på din tagrenovering eller dit øvrige tagarbejde, så kontakt os gerne i dag.

Kontakt

DC Tømrer & Montage ApS​

CVR: 41154799

Slotsgade 108, 9330 Dronninglund

 

Telefon: 22 25 31 29

E-mail: chris@dctomrer.dk

white-facebook-box-fill

Brug for en dygtig håndværker?

Bestil tømrer nu

22 25 31 29

Copyright © 2022 DC Tømrer & Montage ApS. Alle rettigheder forbeholdes.