Vi tilbyder nu isolering!

OBS! VED TELEFONISK KONTAKT​

Såfremt vi ikke besvarer dit opkald, bedes du venligst sende
​ en SMS til telefonnummeret 22 25 31 29.

Alsidigt tømrerfirma

Vi vægter kvaliteten højt

Konkurrencedygtige priser

Opbygning af træterrasse tilbydes

Byg en træterrasse sammen med os

Hvis du drømmer om at få bygget en ny træterrasse i haven eller på dit grønne areal, så sikrer vi hos DC Tømrer & Montage ApS dig en både flot og solid terrasseopbygning.

Vi tilbyder opbygning af træterrasse for både private husejere og erhvervskunder i blandt andet Aalborg, Dronninglund, Brønderslev og Støvring, som alle er områder, vi ofte kører ud til opgaver i. Vi kan dog sikkert også godt hjælpe dig, hvis du har brug for vores hjælp et andet sted i nærheden.

Har du spørgsmål eller
​ønsker du et uforpligtende tilbud?

Hos DC Tømrer & Montage ApS har vi altid tid til at tale med dig. Ønsker du at høre mere om vores ydelser, eller har du yderligere spørgsmål, så tøv endelig ikke med at kontakte os.


Du er mere end velkommen til ringe til os på telefon 22 25 31 29 eller du kan skrive til os ved at sende os en e-mail til chris@dctomrer.dk

Vi glæder os til at høre fra dig.

Skriv til os via vores formular

Vi besvarer henvendelser hurtigst muligt.
​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi sikrer dig en solid opbygning af træterrasse

Der er særligt to ting, der gør sig gældende, når der skal bygges en terrasse i træ. Først og fremmest skal den selvfølgelig leve op til dine ønsker og behov i forhold til størrelse, udseende og funktion. Derudover er det også vigtigt, at den er bygget korrekt op, så den kan holde i de næste mange år. Hvis træet for eksempel ligger direkte på jorden, opstår der hurtigere råd i træet, og terrassen vil således hurtigt rådne.

Når du vælger at lade os bygge din nye terrasse i træ, kan du naturligvis altid forvente at få en professionel og ikke mindst solid opbygning af træterrasse, der kan holde i de næste mange år. Vi lægger stor vægt på altid at udføre kvalitetsarbejde og at lytte til dine ønsker og behov.

Hvad koster en træterrasse?

Det kan være meget individuelt fra opgave til opgave, hvor meget det koster at få bygget en terrasse i træ. Vi tilbyder en billig timepris på 450 kr. ved opgaver i Aalborg, og derudover kan der tillægges kørselstillæg.

Hvis du kunne tænke dig en samlet pris på opbygning af træterrasse, så er du altid velkommen til at kontakte os for at indhente et uforpligtende tilbud. Vi tilbyder skræddersyede priser, der blandt andet afhænger af dine ønsker og behov i forhold til:

  • ​Terrassens størrelse
  • ​Valg af terrassebrædder​​
  • Rækværk og gelænder
  • ​Trappe.

Få kompetent rådgivning og vejledning

Vores tømrer hjælper dig gerne med at sikre, at du får den lægning af træterrasse, som du drømmer om. Kontakt os derfor gerne for kompetent rådgivning og vejledning, der tager udgangspunkt i dine ønsker.

Kontakt

DC Tømrer & Montage ApS​

CVR: 41154799

Slotsgade 108, 9330 Dronninglund

 

Telefon: 22 25 31 29

E-mail: chris@dctomrer.dk

white-facebook-box-fill

Brug for en dygtig håndværker?

Bestil tømrer nu

22 25 31 29

Copyright © 2022 DC Tømrer & Montage ApS. Alle rettigheder forbeholdes.